Kérjen
további információt!
+36 30 780 8587

Támogatás

1
Kockázatelemzés

A rendszer kialakításakor elvégezzük a pénztári és a hozzá kapcsolódó áruforgalmi rendszerek kockázatelemzését, így rendszerünk a lehető leghatékonyabban tudja ellátni feladatát. 

2
Képzés

A POSeidon Control System® telepítését követően a kezelőszemélyzetet megfelelően és szakszerűen felkészítjük a rendszer kezelésére. Ezen kívül az ismeretek elmélyítése vagy felfrissítése céljából – igény szerint – felhasználó specifikus képzést is tartunk. Ezáltal egy magas szintű biztonsági rendszer valamennyi funkciója, szolgáltatása mindenkor teljes körűen kihasználható lesz. 

3
Helpdesk

A rendszer üzemeltetésével kapcsolatban felmerülő kérdések azonnali megválaszolására, a problémák elhárítására a hét minden napján, éjjel-nappal elérhető telefonos segítségnyújtó szolgálatunk áll ügyfeleink részére. 

4
Folyamatos termékfrissítés

A hardver- és szoftverelemekre vonatkozó folyamatos termékfrissítésnek köszönhetően ügyfeleink mindig a legkorszerűbb megoldásokkal rendelkezhetnek. 

5
Statisztika

Rendszerünk segítségével sikerült felderítenie a pénztár- vagy leltárhiány okát és okozóját, de nem tudja a továbbiakban mi a teendő? Bízza több éves nyomozati gyakorlattal rendelkező szakembereinkre ezt a speciális szaktudást igénylő feladatot!