Kérjen
további információt!
+36 30 780 8587

Kulcsfunkciók és opciók

1
Speciális adatrögzítési megoldás – minden információ a képen

A POSeidon Control System® saját, egyedi fejlesztésű karakterkonvertáló program segítségével megjeleníti a pénztárgép blokkinformációit a kasszákat felügyelő kamera által közvetített képen. Alkalmazásával az áruk fizikai mozgása összehasonlíthatóvá válik a pénztárba bevitt adatokkal.

2
Adatbázis elemzés – a rendszer nyomozója

POSeidon Investigation modul mintegy 300 hazai és nemzetközi esettanulmány, valamint a kereskedelemi gyakorlatban alkalmazott munkafázisok beható vizsgálata során szerzett tapasztalatok alapján készült el. A pénztáraknál előforduló gondatlanul vagy szándékosan elkövetett, kárt okozó magatartási minták, illetve elkövetési módszerek szoftveres modelljein alapuló tudásbázis felhasználásával a rendszer alkalmas arra, hogy akár napi több tízezer tranzakcióból néhány kattintás után kiemelje a leltárhiányt okozó tételeket.

3
Távoli hozzáférés

A rendszer az egymástól távol eső kereskedelmi egységekben zajló kritikus folyamatokról is képes valós idejű információkat és hiteles adatokat szolgáltatni.

4
Képi- és hangjelzés

A valós időben történő ellenőrzés hatékonyságát növeli a kritikus tranzakciók esetén alkalmazott megkülönböztető képi jelzés és hangbemondásos figyelmeztetés.

5
Statisztika

A rendszer segítségével számtalan statisztika, elemzés készíthető a pénztárosok hatékonyságától kezdve egészen a vásárlói szokásokig.

6
Forgalomszámlálás

A megfelelő perifériák alkalmazásával az üzletbe betérő vásárlók időbeli eloszlása nyomon követhető, lehetővé téve a nyitvatartási idő, illetve az igénybe vett munkaerő optimalizálását.