Kérjen
további információt!
+36 30 780 8587

Előnyök

1
Hatékony

A POSedion Control System® használatával a különböző visszaélések kevés erőforrással gyorsan, hatékonyan, nagy számban deríthetők fel. A real-time ellenőrzés mellett az adatbázis segítségével utólagos ellenőrzésekre is lehetőség van. A POSeidon Investigation szoftverrel egyszerűen kiszűrhető minden gyanús tranzakció, ráadásul a felderítés során összegyűlt valamennyi bizonyíték a megbízó rendelkezésre áll.

2
Vállalatra szabott

Vállalatra szabott Fejlesztőmérnökeink a telepítendő rendszereket minden esetben a megbízói igények és a kockázat- elemzés tapasztalatai alapján építik fel. A POSedion Control System® bármilyen pénztárgéprendszerhez csatlakozhat, a szoftver pedig az adott pénztárgép által generált paraméterek, karakterek felismerésére programozható. Maga a rendszer rendkívül rugalmas, így a későbbiekben a megbízó elképzelései szerint bármikor továbbfejleszthető.

3
Könnyen kezelhető

A POSedion Control System® kezelőfelülete egyszerű, áttekinthető és a vezérlőprogram működtetése pedig gyorsan elsajátítható. További előnye, hogy tudása igény szerint egyedi funkciókkal (pl.: kívánt paraméterezés mellett automatikus riasztások) is bővíthető, illetve a rendszer irányítása a könnyen áttekinthető, grafikus alaprajzon keresztül is történhet. A rendszer telepítésének díja a kezelőszemélyzet betanítását is tartalmazza.

4
Biztonságos

Nem avatkozik bele a pénztárgép működésének folyamatába. A rendszerhez történő hozzáférés több szintű felhasználói jogosultsággal szabályozható. A szoftver egyedi formátumokat alkalmaz, így a rögzített adatok nem manipulálhatóak.

5
Rugalmas

Rugalmas Új pénztárak telepítése, vagy a meglévő rendszer teljes cseréje esetén a POSedion Control System® minimális ráfordítással a megváltozott eszközparkhoz konfigurálható.

6
Image növelő

A POSeidon rendszer hatalmas előnye, hogy diszkréten a háttérben maradva fokozza az üzletmenet biztonságát, mivel feltűnés nélkül képes kiszűrni a kárt okozó cselekményeket. A biztonsági személyzetnek, az üzlet dolgozóinak elég a valós elkövetések esetén fellépnie, mellyel elkerülhetővé válik a vásárlók felesleges megállítása, zaklatása.

7
Gyorsan megtérülő

Tapasztalataink alapján a rendszer kiépítésének költsége rövid idő alatt – akár hat hónapon belül – megtérül. A megtérülés rövidtávon a leleplezett esetek száma alapján, középtávon a leltárhiány csökkenésében, hosszútávon pedig a rendszer jelenlétének erősen preventív, visszatartó hatásában mérhető.